3 oktober: Syntens Breda over innovatie en samenwerking in de groothandel

Overal worden de voordelen van innoveren en samenwerken breed uitgemeten. Toch is het realiseren van een succesvol samenwerkingsverband niet eenvoudig. Ieder heeft zo zijn eigen doelen en beweegredenen. De logistieke rol van de groothandelaar is vaak groot. Transport, voorraadopslag, verzamelen en verpakken, assortimentsmanagement, serviceverlening en informatievoorziening.

De groothandel staat er niet alleen voor: logistiek moet ketenbreed opgepakt worden om suboptimalisatie tegen te gaan. Logistieke samenwerking biedt mogelijkheden.

Graag nodigt Syntens u uit voor een bijeenkomst op woensdag 3 oktober bij Syntens in Breda. Tijdens deze middag maakt u in 3 workshops kennis met de mogelijkheden en kansen die logistieke samenwerking u kan bieden:


  • ‘Innoveren door nieuwe verbindingen’ door Syntens Innovatiecentrum
    Hoe ziet onze samenleving in 2025 eruit? Niemand weet het. Duizenden vindingen en innovaties hebben ons gebracht tot waar we nu zijn. Maar zijn de producten en diensten die worden aangeboden nog wel van deze tijd? Zijn ze bestand tegen ingrijpende ontwikkelingen als vergrijzing en nieuwe internationale machtsverhoudingen? U leert hier op een geheel nieuwe manier naar te kijken. Samenwerken is het credo. En … nieuwe ideeën creëren nieuwe business. Wie weet zit uw nieuwe samenwerkingspartner in de zaal!
  • ‘Duurzaam samenwerken doe je zo’ door Walther Ploos van Amstel (TNO)
    Wat zijn de aanknopingspunten voor duurzame samenwerking in transport, magazijnen en voorraden? Leerzame lessen over kosten en baten, het invoeren van duurzame maatregelen en de ervaringen in de praktijk.
  • ‘Samenwerken: hoe doe je dat in de praktijk’ door Wout de Beer van Destil
    DESTIL is een succesvolle groothandel, maar vooral ook een partner voor hun klanten in de bouw en industrie. DESTIL staat voor kwaliteit, vakkundig advies en een hoge leverbetrouwbaarheid. Elke dag opnieuw. Tijdens de workshop zal Wout de Beer, logistiek manager bij DESTIL, uitleggen hoe belangrijk logistiek is en hoe zij daaraan in de dagelijkse praktijk invulling geven; in hun magazijnen, transport, voorraden en inkoop; hoe bereik je stap voor de stap de perfecte order?

Omdat u ook graag nieuwe verbindingen wilt leggen, is er voldoende tijd ingeruimd om te netwerken.

Datum & locatie:
Woensdag 3 oktober 2012 bij Syntens, Mozartlaan 7, Breda. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De middag start om 13.30 uur en om 17.00 uur hebben we een gezamenlijke borrel. Slot om 18.00 uur. Deze middag is voor u kosteloos en wordt u aangeboden door het Nederlands Verbond van Groothandelaren (NVG).

Aanmelden kan via de aanmeldknop. Voor eventuele nadere informatie kunt u contact opnemen met Yvette Diepenhorst, te bereiken op telefoonnummer 06 – 22197013.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *