MET TRANSPORT STAAT ALLES STIL!?

Door: Walther Ploos van Amstel Gepubliceerd op 01 mrt, 2008 in de rubriek Kennisnetwerken

Opleiding

Boek van de week

VERVOERSLOGISTIEKE WERKDAGEN 2008

Met transport lijkt alles stil te staan…..

Klagen over files mag best. Maar de vraag is of logistiek managers toch niet eerst eens de hand in eigen boezem moet steken. We sluiten nog te vaak achteraan aan in de file die we een beetje zelf hebt veroorzaakt. Dat moet slimmer kunnen. Innovatieve, geavanceerde logistieke concepten en planningstools worden maar mondjesmaat geaccepteerd. Er is dus werk aan de winkel. Wat is uw excuus over 10 jaar? Anders staan we straks met al dat transport volledig stil. Op donderdag 13 en vrijdag 14 november 2008 vinden voor de vijftiende maal de Vervoerslogistieke werkdagen (VLW) plaats. de ontmoetingsplek voor bedrijven, overheid, wetenschap en onderzoekers.
VERVOERSLOGISTIEKE WERKDAGEN

13 en 14 november 2008

Op donderdag 13 en vrijdag 14 november 2008 vinden voor de vijftiende maal de Vervoerslogistieke werkdagen (VLW) plaats.

De Call-for-Papers (en discussiebijdrage) is geopend.

Meer informatie

Tags: , , , , , , , , , ,

Uw reactie op deze bijdrage

  • Alle reacties die zich houden aan onze Code of conduct worden opgenomen.
  • Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Over DeLaatsteMeter.nl

Het is zo vanzelfsprekend: logistiek. Thuis, wanneer een meubelzaak een wandmeubel aflevert en opbouwt. In de supermarkt, waar juist die diepvriesmaaltijd die zo goed smaakt in het schap ligt. Of wanneer de auto een beurt krijgt. Maar iedereen ervaart ook uitverkochte producten, kwaliteitsproblemen, overtollige voorraden en eindeloos wachten op de verwarmingsmonteur. De weblog DeLaatsteMeter.nl gaat je daarbij helpen.

Volg DeLaatsteMeter op Twitter

Redactie