Welke supermarkt is de goedkoopste?

Door: Walther Ploos van Amstel Gepubliceerd op 10 jan, 2009 in de rubriek Leerzame voorbeelden
Kennisbank onderwerpen: Klantgerichtheid, Inkoop

Opleiding

Boek van de week

Bij welke supermarkt in mijn woonplaats is een liter melk vandaag het goedkoopst? En de pindakaas? En wat kost een pond Goudse kaas vandaag bij de buurtwinkel om de hoek? Om antwoord te krijgen op die vragen hoef je straks de deur niet meer uit of reclamefolders na te pluizen. Nu is er Makkie.nl. Dat meldt Parool.

Via de site www.makkie.nu kunnen mensen een actuele prijsvergelijking krijgen van de supermarkten bij hen in de buurt. Het programma valt of staat met de medewerking van de gebruikers. Hen wordt gevraagd de prijzen in te voeren die op hun kassabonnen staan. Dat gebeurt anoniem. Wel wordt mensen gevraagd hun postcode en de naam en postcode van de supermarkt in te voeren. Lidmaatschap kost drie euro per maand.

Ook een goede, actuele prijsvergelijker is supers.nl.

Tags: , ,

2 Reacties

[…] 3.            Goedkoopste supermarkt […]

Uw reactie op deze bijdrage

  • Alle reacties die zich houden aan onze Code of conduct worden opgenomen.
  • Na het plaatsen kunt u uw reactie nog 30 minuten aanpassen.

Over DeLaatsteMeter.nl

Het is zo vanzelfsprekend: logistiek. Thuis, wanneer een meubelzaak een wandmeubel aflevert en opbouwt. In de supermarkt, waar juist die diepvriesmaaltijd die zo goed smaakt in het schap ligt. Of wanneer de auto een beurt krijgt. Maar iedereen ervaart ook uitverkochte producten, kwaliteitsproblemen, overtollige voorraden en eindeloos wachten op de verwarmingsmonteur. De weblog DeLaatsteMeter.nl gaat je daarbij helpen.

Volg DeLaatsteMeter op Twitter

Redactie