24 juni: kansen voor binnenstedelijke bouwlogistiek

Veranderingen in de bouwlogistiek zijn urgent. Een op de drie vrachtwagens heeft een bouwplaats als bestemming, maar afstemming is vaak ver te zoeken. De logistieke kosten zijn soms meer dan 20 procent van de totale bouwkosten. Naast de kosten is ook de hoge belasting van het milieu een groot probleem.

Gemeenten gaan in steeds vaker over tot beperkende voorwaarden om de stad in te mogen. Alle aanleiding voor bedrijven daar zelf een antwoord op te formuleren.

Het Platform Port Of Utrecht en het duurzame koplopersnetwerk D-020 uit Amsterdam nodigen bedrijven graag uit om op 24 juni kennis op te doen en te delen rond het thema slimme bouwlogistiek.

Centraal in de bijeenkomst staan aansprekende en innovatieve praktijkvoorbeelden uit Utrecht en Amsterdam. Wat komt er kijken als je gaat werken met een hub aan de rand van de stad en just-in-time delivery de stad in?
Aan het eind van de bijeenkomst hebben deelnemers meer inzicht in slimme bouwlogistiek, de uitdagingen die daarbij horen (zoals ICT en ketensamenwerking) en handvatten om kansen te verzilveren.

Klik hier voor aanmelding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *