26 juni: Ga voor schoner vervoer. Onbekend maakt onnodig onbemind

Ga voor schoner vervoer. Onbekend maakt onnodig onbemind. Kom daarom op 26 juni naar Amsterdam voor alle informatie over slim en schoon vervoer voor jouw bedrijf. Laat je wagenpark groen tunen, maak een proefrit in de nieuwste schone auto’s en kom langs voor een financiële check. Duurzaam vervoer is goed voor de stad en werkt ook nog eens positief door in je bedrijfsresultaat.

Voor wie wil is er duizenden euro’s aan financieel voordeel te behalen. De grote automerken presenteren hun nieuwste elektrische modellen. Je krijgt alle ins and outs over groen gas rijden. Deskundige adviseurs berekenen aan de hand van beschikbare subsidies en regelingen tot op de komma het financiële voordeel voor jouw bedrijf. Amsterdamse koplopers gaan laten zien hoe zij op slimme manieren hun vervoer organiseren. Al aan autodelen gedacht, of slim bundelen van goederen? Spaart tijd én geld.

Programma

Middagprogramma – 16:00 – 18:30 uur    

  • Proefrijden: maak een testrit in de nieuwste elektrische personen-, bestel en vrachtvoertuigen.
  • Informatiemarkt: bedrijven delen hun kennis over slim en schoon vervoer in de stad.
  • De Rekenkamer: financieel adviseurs geven uitleg over allerlei lokale subsidies en landelijke fiscale voordelen en maken zo kosten van duurzaam autobezit inzichtelijk.
  • Presentaties: Korte kennissessies over onder meer groen gas, oplaadmogelijkheden voor bedrijven, vracht over de gracht, gebundelde distributie, slimme pakketdiensten en apps.

Avondprogramma – Vanaf 18:30

Netwerkborrel, met kort plenair programma. Amsterdam staat bekend om de fiets, maar scoort wereldwijd ook steeds beter met andere vormen van duurzaam vervoer. Koplopende bedrijven op het gebied van slim en schoon vervoer leveren daarmee niet alleen een bijdrage aan de stad van vandaag, maar ook aan die van de toekomst.

Tijdens dit korte en interactieve onderdeel vindt de kick-off plaats van de koplopersgroep D-020, een groep bedrijven die voorop loopt bij het verduurzamen van vervoer in de stad.

Wie werken er aan mee? 
De volgende bedrijven hebben deelname al toegezegd: Renault, Nissan, Kia, Hytruck, Aad de Wit Mondiaal verhuizingen, Haute Equipe, Spijkstaal, CNG Net, car2go, Marqt, Buurtboer, Cargohopper, Nuon, Juizz, Taxi E, MTH Accountants en adviseurs, Mr. Green, EV Consult, BMW, UPS, Intersafe, PostNL, Lite/Dark, OrangeGas, Mokum Mariteam, Alliander. 020Stadsdistributie en Peeters Vervoerscentrale.

Waar vindt het event plaats?
Zuidpark – Stay connected
Spaklerweg 52, 1114 AE Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *