27 november: Amsterdam Logistics Day

Maandag 27 november organiseren de Amsterdam Logistics Board en de Amsterdam Economic Board de Amsterdam Logistics Update. U hoort hier alles over de stand van de logistiek in de Metropoolregio Amsterdam en innovatieve logistieke concepten. Ook vraagt de Amsterdam Economic Board (AEB) uw hulp bij logistieke vraagstukken met unieke kansen. 

Amsterdam Logistics Update 2017

De AEB presenteert dé visie op de logistiek in de Metropoolregio Amsterdam. Hoe staat de sector er voor, welke kansen liggen er voor ondernemers en overheden uit de regio en hoe pakken we die kansen?

Stories

Om de visie kracht bij te zetten presenteert AEB verhalen van ondernemers en overheden die de logistiek nu al veranderen. Laat u inspireren en ontdek hoe u bij deze initiatieven kunt aansluiten.

Pitches

Innovators met een droom vragen de hulp van de zaal vol logistieke professionals uit de publieke en private sector. Tijdens de netwerkborrel kunt u met de innovators in gesprek om mogelijke oplossingen of bijdragen te bespreken. Een ideaal moment om unieke en nuttige relaties te leggen.

Programma

16.00 uur – Ontvangst met koffie.

16.30 uur – Amsterdam Logistics Update 2017.

17.00 uur – Stories.

17.40 uur – Pitches.

18.00 uur – Afsluiting.

18.10 uur – Netwerkborrel.

 

Aanmelden kan via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *