28 juni: Bouwlogistiek anno 2016 – Waar staan we vandaag?

De laatste jaren is er veel in de praktijk geëxperimenteerd met slimme logistieke concepten en control towers in de bouw. Dat heeft vele inzicht opgeleverd over de mogelijkheden van bouwlogistieke maatregelen, de  “do’s and don’ts” bij het invoeren van ondersteunende ICT, de samenwerking met toeleveranciers en logistieke dienstverleners, de meerwaarde van een bouwlogistieke hub en het belang van een goede aansluiting op de interne logistiek op de bouwplaats.

Bijeenkomst Bouwlogistiek anno 2016

Tijdens een bijeenkomst op 28 juni a.s. wordt u uitgebreid bijgepraat en staan we stil bij de toekomst. Daarnaast zijn alle resultaten verzameld en gerapporteerd in de deliverables van het project “4C in bouwlogistiek”. Deze liggen als “lessons learned” gereed voor een ieder die actief met bouwlogistiek aan de slag wil.

“Bouwlogistiek anno 2016” is het thema van de bijeenkomst van TKI “4c in Bouwlogistiek” in samenwerking met het Platform Logistiek in de Bouw. En interessant voor iedere schakel in de bouwketen.

Onder leiding van dagvoorzitter Walther Ploos van Amstel (Lector City Logistics aan de Hogeschool van Amsterdam) gaan we in gesprek met:

  • Ron Frazer, Directeur VolkerWessels Bouwmaterieel BV
  • Andre Praat, Projectleider Croon Elektrotechniek BV
  • Bart Lammers, Manager Supply Chain Management, Technische Unie
  • Ruben Vrijhoef, Lector Hogeschool Utrecht
  • Herman Wagter, Programma manager, Connekt
  • Bas van Bree, Programma manager, TKI Dinalog
  • Siem van Merriënboer, Senior consultant Logistiek, TNO

Op dinsdag 28 juni ontvangen wij u heel graag bij Connekt, Ezelsveldlaan 59, Delft (parkeren in parkeergarage Zuidpoort), om kennis op te halen, kennis te delen en ook om te netwerken! Het programma start met een ontvangst om 13.45 uur en duurt tot 18.00 uur.

Meldt u zich TOT 23 JUNI aan via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *