31 oktober: Werkconferentie ‘Logistiek in een Circulaire Economie’

Een urgenter vraagstuk dan de toekomst van onze planeet is er niet. Daarom is er ook geen urgentere uitdaging dan vorm te geven aan een transitie naar een circulaire samenleving en economie. De logistieke sector in Nederland is goed voor zo’n 10% van het BNP. Maar, doet de sector wel mee bij circulair?Alleen al door het grote belang economische belang kan de logistieke sector een belangrijke rol te spelen. Deze wordt echter nog niet voldoende opgepakt. Daarom hebben vier netwerken, te weten LogiCE, het lectorenplatform Logistiek, Lectorenplatform Circulaire Economie en TKI Dinalog, de krachten gebundeld. Samen willen zij aandacht geven aan de vraag “Wat is de rol van logistiek in een circulaire economie?”.

Werkconferentie
Tijdens de Werkconferentie’ Logistiek in een Circulaire Economie’ op 31 oktober wordt samen met experts uit de wetenschap als het logistieke werkveld aandacht aan de rol van logistiek in een circulaire economie.

Deze bijeenkomst heeft als doel om de verschillende platformen bij elkaar te brengen en samen te werken om de rol van logistiek in de circulaire economie te onderzoeken. Met presentaties van onderzoekers en koplopers uit de praktijk leren we meer over de huidige ontwikkelingen in logistiek en circulaire economie. Ook wordt er in kleinere co-creatie workshops actief gewerkt aan actuele vraagstukken die spelen bij ondernemers om zo innovaties een stap verder te helpen.

 

Deel uw vraagstukken

Heeft u, of kent u een vraagstuk of voorbeeld op het snijvlak van logistiek en circulaire economie? Laat het weten! Er is nog ruimte in het programma om ook uw vraagstuk een stap verder te helpen.
Neem hiervoor contact op met Carien van der Have:  carien.vanderhave@hetgroenebrein.nl

 

In het kort
Wat: Werkconferentie Logistiek in een Circulaire Economie
Wanneer: 31 oktober, 13:00 – 17:30
Waar: Utrecht: locatie dicht bij Centraal Station
Hoe: Deelname is gratis.

Meldt u aan door een mailtje te sturen naar Carien van der Have met daarin
vermeld uw naam, functie en organisatie:  carien.vanderhave@hetgroenebrein.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *