Bouwend Nederland organiseert cursus: Bouwlogistiek in één dag

Een succesvolle bouw valt of staat met goede logistiek. En dat is veel meer dan alleen maar de inrichting van de bouwplaats. En dat die logistiek beter kan en moet is duidelijk: We bouwen in Nederland steeds vaker ‘op een postzegel’, in bewoond gebied met hoge eisen vanuit de omgeving. De beheerder van de buitenruimte beperkt de toegang tot het gebied met allerlei verkeersmaatregelen. De productiecapaciteit benutting van uitvoerend personeel op de bouwplaats blijft steken op gemiddeld 50%. Winstmarges staan onder druk.

Tijdens de cursus ‘Bouwlogistiek in één dag’ leert u van ervaren professionals zoals Walther Ploos van Amstel de principes van slimme bouwlogistiek en past u ze toe in een bestaande praktijkcase: de renovatie van het Binnengasthuisterrein in hartje Amsterdam.

De cursus is interessant voor bouwbedrijven die in stedelijk gebied werken waar ruimte een schaars goed is. En ook voor bedrijven die met slimme logistiek hun klantwaarde willen verhogen en kosten willen vermijden. Bijvoorbeeld Tender managers, Werkvoorbereiders, Inkopers, Omgevingsmanagers, BIMregisseurs en BIM managers, directie en MT-leden die in hun werk te maken hebben met de klanten en opdrachtgevers waar slimme logistiek een rol speelt.

Voor meer informatie: klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *