Fleetrack: gratis track & trace app voor transport en logistiek

ThunderBuild introduceert een gratis Track & Trace systeem. ThunderBuild ontwikkelt innovatieve ICT oplossingen voor transport en logistiek, waaronder digitale begeleidingsbrieven en een online platform voor het registreren van weeg- en ritgegevens.

De track and trace informatie is waardevol voor transporteurs. Het verkregen inzicht leidt tot meer bewustwording en verantwoordelijkheidsbesef. Deze uitkomst resulteert in een aanzienlijke kostenbesparing. En, de applicatie is nu eenvoudig, en nagenoeg kosteloos, beschikbaar.

Gratis applicatie

Met de gratis applicatie Freetrack ziet de transporteur op het online platform waar zijn vrachtwagens realtime rijden. De transporteur kan via de applicatie de chauffeur gratis berichten sturen. Alle geregistreerde routes worden met één druk de knop zichtbaar in handige dag- week of maandrapportages. De chauffeur download éénmalig de gratis applicatie op zijn smartphone. Freetrack registreert de positie van de telefoon via GPS en koppelt dit naar het online platform. Het door ThunderBuild ontwikkelde alternatief voor kostbare GPS hardware is laagdrempelig, effectief en uniek in de markt.

Freetrack Pro
Indien gewenst kan met Freetrack Pro het motormanagement per vrachtwagen worden uitgelezen, ongeacht merk of type boordcomputer. Met uitgebreide rapportages worden de prestaties van voertuigen onderling vergeleken. Ook de prestaties van de chauffeurs zijn hierdoor inzichtelijk en onderling te toetsen. Ingehuurde charters zijn met de gratis smartphone applicatie eveneens zichtbaar.

 

 

 

Voor meer achtergrondinformatie over ThunderBuild verwijzen wij graag naar de website:  www.thunderbuild.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *