Kansen voor waterstof?

Op 10 september organiseert het Havenbedrijf van Amsterdam een bijeenkomst over de mogelijkheden van waterstof als duurzame brandstof voor het wagenpark of equipment. Het Havenbedrijf gelooft in een belangrijke rol voor waterstof in de verduurzaming van transport en mobiliteit en maken ons sterk voor het opschalen van productie en gebruik van waterstof in de haven van Amsterdam.

Waterstof biedt bedrijven in het Amsterdamse havengebied kansen om logistiek en transport te verduurzamen. En met de komst van het eerste waterstoftankstation, kan er naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar waterstof getankt én geleverd worden.

Ook voor uw onderneming kan waterstof kansen bieden voor het verduurzamen van het wagenpark of equipment. Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over waterstof als brandstof, het waterstoftankstation dat gebouwd gaat worden en over aanschaf en gebruik van voertuigen op waterstof. Daarnaast lichten zij graag toe welke subsidiemogelijkheden er zijn om het gebruik van voertuigen op waterstof te stimuleren.

Voorafgaand en na het inhoudelijke programma heeft u alle tijd en ruimte om diverse waterstofvoertuigen van dichtbij te bekijken. Diverse leveranciers zijn aanwezig om u verder te informeren. Geïnteresseerd? Klik dan op aanmelden of kijk op onze speciale event website. Daar vindt u ook meer informatie over het programma.

Datum en locatie
Op donderdag 10 september 2020 van 14.30 tot 18.00. Over de locatie wordt u nog geïnformeerd coform op dat moment geldende corona – richtlijnen voor evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *