Kom 23 oktober naar de Zero Emissie Stadslogistiek Battle

Op vrijdag 23 oktober organiseert Natuur & Milieu op de BedrijfsAutoRAI de Zero Emissie Stadslogistiek (ZES) Battle. Met bedrijven, overheden en veel studenten van de logistieke opleidingen van de hogeschool van Amsterdam, Breda, Utrecht en Arnhem/Nijmegen brengen we peper in de discussie rond stedelijke logistiek.

Vervoerders, verladers, voertuigfabrikanten, de gemeente Amsterdam en het Ministerie van Infrastructuur & Milieu pitchen hun visie, projecten en producten voor een schone, veilige en bereikbare binnenstad. Zij zijn ervan overtuigd dat de oplossingen er al zijn. Om de toepassing hiervan te versnellen organiseert Natuur & Milieu de ZES Battle. Na de pitches steken alle deelnemers, dus ook de bezoekers, de koppen bij elkaar om tot de beste versnellingsmethoden te komen. Samen stellen we dan de top 10 samen van acties die bedrijven en 0verheden nu al kunnen nemen om de Nederlandse binnensteden emissievrij te bevoorraden.

Graag hebben we hiervoor ook uw inbreng. Dus kom langs, leer van elkaars ervaringen en discussieer mee op vrijdag 23 oktober tijdens de BedrijfsAutoRAI!

Aanmelden kan door een mail te sturen aan k.backers@natuurenmilieu.nl. Graag ontvangt Natuur en Milieu de namen van deelnemers en of toegangskaarten nodig zijn.

 

Vrijdag 23 oktober 2015

Inloop: vanaf 13.30 uur

Start: 14.00 uur

Plaats: BedrijfsautoRAI, Amsterdam, zaal G102

 

Deze battle is in het kader van de Green Deal ZES die 24 gemeenten op 25 november jaar hebben getekend samen met vervoerders, autofabrikanten, belangenorganisaties en de ministeries van Infrastructuur en Milieu en Economische Zaken. Zij gaan de komende tien jaar proberen het goederenvervoer in de binnenstad vrij te maken van luchtverontreiniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *