Schrijf nu in voor 30 oktober – duurzame bouwlogistiek

De bouwsector is de crisis voorbij, er zijn volop bouwprojecten, echter materiaal en mensen worden een schaarste. Daarnaast zijn veel bouwprojecten in stedelijk gebied. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat er toch op tijd, efficiënt, zonder te veel hinder gebouwd kan worden. Welke rol speelt bouwlogistiek hierin en hoe duurzaam is het?

Tijdens het TKI congres duurzame bouwlogistiek op 30 oktober 2018 hoort u uit eerste hand over het hoe en waarom van duurzame bouwlogistiek. Duurzaam in de zin van minder emissies, maar ook duurzaam in de zin van hoe ziet de toekomst van bouwlogistiek eruit, wat is mogelijk en realiseerbaar.

4C Control Tower toepassingen voor bouwlogistiek
Tijdens het congres worden de resultaten gepresenteerd van het project ‘4C Control Tower toepassingen voor bouwlogistiek‘. Nieuwe concepten voor bedrijfsoverstijgende ketenregie en distributie zijn onderzocht en toegepast in nieuwe proeftuinen. Verder wordt er een 4C control tower in de praktijk toegepast en BIM (een geïntegreerde database met alle informatiecomponenten behorend bij een bouwwerk) wordt gekoppeld aan logistieke informatie en rekenmodellen.

Partners in dit project zijn: TNO, TU Delft, Universiteit Twente, Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, Volker Wessels, Dura Vermeer, Waal Bouw, Van Wijnen, Scholtens Groep, Transport logistiek Nederland en Bouwend Nederland

 

Agenda: Deze volgt begin september
Doelgroep: aannemers, opdrachtgevers, omgevingsmanagers, leveranciers en logistiek dienstverleners in bouwlogistiek.
Locatie: Transport en Logistiek Nederland, Zoetermeer
Om 14:00 uur start het congres (inloop vanaf 13:30) en om 17:30 sluiten we af met een netwerkborrel.

Schijf in via deze link.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *