Terugblik op ‘It’s all electric’ symposium in Amsterdam

Tijdens het It’s All Electric symposium op 4 december 2018 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam werden de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrische wagenparken besproken tijdens presentaties en werksessies.

De dag werd afgetrapt door Marjolein Demmers, directeur van Natuur & Milieu en Jeroen Schutter, programmamanager luchtkwaliteit gemeente Amsterdam, waarna keynote spreker Hans Groenhuijsen een presentatie gaf over de geschiedenis maar vooral ook over de toekomst van de elektrische auto. Hierna vonden werksessies plaats rondom de thema’s “Van ambitie naar transitie”, “Wat is er te koop?”, “(Slimme) laadoplossingen” en “Zero emissie stadslogistiek“, daarnaast werd er tijdens een carrousel over verschillende EV-concepten gediscussieerd.

In de middag vonden er presentaties plaats van HypermileNuonGemeente Venlo en Intersafe. Na een tweede ronde werksessies en een uitgebreide paneldiscussie werd de dag feestelijk afgerond met de lancering van de EV-routekaart door Ida Sanders, projectleider Mobiliteit van Natuur & Milieu en wethouder Sharon Dijksma. Foto’s van de dag zijn hier terug te vinden.

Peter Balm Videoproducties maakte voor de Hogeschool van Amsterdam een terugblik op de sessie “Zero emissie stadslogistiek”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *