Oomen Opslag bouwt modernste self storage ter wereld

In Katwijk (ZH) is Oomen Opslag gestart met de bouw van de modernste self storage ter wereld. Het is een volledig geautomatiseerde opslagfaciliteit die nog niet in deze vorm bestaat. De opslagunit komt op commando naar een laadplek toe waardoor de loopafstand slechts een meter is. De opslagunit kan zelfs aan huis worden geplaatst en ingeladen, wat het gemak nog groter maakt. Het reserveren en beheren van de opslagbox gaat via de website of een app.

De traditionele self storage is een hoop gedoe. Spullen in de auto laden, vervolgens weer uitladen en op een karretje naar de box brengen. Door de opslagunit desgewenst zelfs tot aan de voordeur te bezorgen wordt het opslaan van spullen nu voor iedereen een fluitje van een cent.

Twintig keer zo snel

Oprichter Emile Oomen van Oomen Verhuizers: “In een traditionele self storage is de loopafstand van auto naar box een groot probleem, net als de karretjes en liften die vaak te klein zijn om grote voorwerpen in te vervoeren. Deze problemen hebben wij opgelost. Onderzoek wijst uit onze methode van self storage tot 20 maal sneller is dan in een traditionele self storage. Ons concept moest op alle punten beter zijn dat de traditionele self storage en dat is gelukt. De opslagmethode is ook bijzonder efficiënt waardoor de opslagkosten ook nog eens lager zijn.”

Inladen thuis of bij kantoor

Het in- en uitladen van de self storage unit gebeurt overdekt en op slechts één meter afstand van de auto of vrachtwagen. Desgewenst kan de opslagunit op elk denkbare locatie worden geplaatst en opgehaald, zoals bij de klant thuis of bij een bedrijf.

Veiligheid

Ook op het gebied van veiligheid is het een primeur omdat de opslagunits niet bereikbaar, toegankelijk of te openen zijn, anders dan na reservering en plaatsing op de laadplek of bij de klant thuis. De opslagunits zijn beschikbaar in meerdere maten, variërend van 16m³ tot 48m³. Ook zijn er speciale units voor de self storage van auto’s, bijvoorbeeld oldtimers.

De combinatie van het gemak bij in- en uitladen, het aan huis kunnen plaatsen en ophalen van de opslagunit, het volledig online boeken, beheren en betalen, de grootte van de verschillende units en de fysieke onmogelijkheid om de opslagunit te benaderen anders dan na het boeken, is een doorbraak in de opslagbranche.

Bron en foto: Oomen Opslag

1 thought on “Oomen Opslag bouwt modernste self storage ter wereld”

Vincent Rondwijk 7 maanden ago

Bedankt voor het delen van dit interessante stuk over moderne opslag. Het is inderdaad vervelend wanneer je ver moet lopen naar je opslagbox. Vooral wanneer je grote meubels hebt of spullen die zwaar zijn. Daarnaast is het handig dat je gebruik kan maken van een app om een ruimte te huren. http://www.dendikkenverhuizingen.nl/gorinchem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *