Praktijkproef Amsterdam genomineerd voor WOW-samenwerkingsprijs 2019

De PraktijkProef Amsterdam (PPA) is genomineerd voor de WOW-samenwerkingsprijs 2019. Platform WOW stimuleert, initieert en faciliteert de samenwerking tussen (vaar)weg en waterbeheerders bij de Nederlandse overheid, havenbedrijven en drinkwaterbedrijven.

Samenwerking bij doorstroming verkeer

De Praktijkproef Amsterdam (PPA) is een serie grootschalige praktijktesten gericht op het integreren van innovatieve systemen in de auto en op de weg. De proeven leveren nieuwe en verbeterde diensten op voor weggebruikers. Met als doel een betere doorstroming van het verkeer, veiliger verkeer en een schonere stad. Daarnaast leiden de proeven tot nieuwe markten voor het bedrijfsleven. PPA is een samenwerking van de gemeente Amsterdam, de provincie Noord-Holland, de Vervoerregio Amsterdam, Rijkswaterstaat en de NDW.

‘De Praktijkproef Amsterdam valt en staat bij samenwerking. En ondanks dat samenwerken soms ook uitdagingen kent, hebben we als PPA-partners al ontzettend veel samen gerealiseerd, zegt Ronald Adams (projectmanager PPA). ‘Naast de eer voor al onze partners voor het mogelijk winnen van deze prijs, is dit een mooie kans om met de leden van Platform WOW verder in gesprek te komen over hoe onze resultaten en geleerde lessen in andere organisaties en projecten toegepast kunnen worden.’

Stem uitbrengen voor de publieksprijs
Uit 37 inzendingen is eerste een top 10 geselecteerd. Na een succesvolle pitch zijn is de PPA vervolgens door de jury  genomineerd voor de top 3, samen met twee mooie waterprojecten: Zandige dijkversterking Texel en Integraal Ruimtelijk Programma Durgerdam.
Op 19 september tijdens de landelijke WOW-dag wordt de winnaar bekend gemaakt van zowel de juryprijs, als de publieksprijs.

Dus stem hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *