Coolblue is beste webwinkel van Nederland

In Hotel Huis ter Duin zijn donderdag de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XL en Vakprijzen uitgereikt. De Beste Webwinkel van Nederland 2015 is: Coolblue.nl. De consument koos in 7 hoofdcategorieën en 15 subcategorieën zijn favoriet voor de Publieksprijzen XL. en de Vakjury wees in 4 categorieën de winnaars van de Vakprijzen aan. Lees hier meer.

Pieter Zwart van Coolblue:  ‘De klant is leidend in alles wat we doen. Het is uniek dat dit op cultureel niveau binnen het bedrijf is doorgevoerd. Ik kan zelf niet uitleggen waarom wij weer de Beste Webwinkel van Nederland zijn geworden. We hebben diverse innovaties uit 2014 gepresenteerd aan de jury en uitleg gegeven over welke grote stappen we het afgelopen jaar gemaakt hebben. Ik ben erg blij dat de jury ons hierom waardeerde. We willen een voorbeeld zijn voor andere bedrijven. Hoe wij onze titel dit jaar gaan behouden? Door elke dag een beetje beter te zijn. Ik kan hier verder alleen niet concreet over zijn. De klant is in ieder geval altijd leidend bij nieuwe initiatieven.’

De genomineerden voor de beste webwinkel van Nederland waren naast Coolblue: Bol.com, Bijenkorf, Thuisbezorgd en Top Vintage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *