FORS helpt Driessen Speciaaltransport bij veilige bouwlogistiek

Driessen Speciaaltransport uit Horst heeft als eerste transportbedrijf van buiten het Verenigd Koninkrijk het FORS Gold level gehaald, het hoogste level van het Britse kwaliteitslabel. FORS staat voor Fleet Operator Recognition Scheme (FORS), een zelfstandig kwaliteitslabel gebaseerd op best practices in transport. Deelname is open voor transportbedrijven in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

Driessen is gespecialiseerd in transport van prefab beton en is al sinds 2013 lid van FORS. Volgens directeur Fred Driessen heeft FORS het bedrijf geholpen bij verbetering van bedrijfsprocessen en fleetmanagement.

FORS heeft Driessens Speciaaltransport geholpen om hun internationale marktpositie uit te breiden. Directeur Fred Driessen zegt in TTM: “Een van onze klanten vroeg ons of we het transport van prefab beton voor de bouw van appartementen, fabrieken en gevangenissen in de omgeving van Londen konden verzorgen, en we realiseerden ons dat dit een goede gelegenheid was voor ons bedrijf om onze activiteiten te verbreden. We hebben een moderne lichtgewicht vloot die een hoog laadvermogen en maximale afmetingen van de producten die we vervoeren combineert, dus onze vrachtwagens zijn geschikt voor dit soort transporten. We zagen dat we door het volgen van FORS een veel beter zicht hadden op ons brandstofverbruik, CO2- en NOx-uitstoot, schades en boetes, en met dit in het achterhoofd wilden we graag verder gaan om de eerste FORS Gold-operator in Nederland te worden.”

Foto: Driessens Speciaaltransport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *