Op 9 november reikt minister van Nieuwenhuizen derde JongTLN Award uit

In een logistieke wereld die snel verandert is het voor bedrijven van groot belang om met nieuwe ideeën en innovaties bezig te zijn. Daarom wordt ook dit jaar de JongTLN Award uitgereikt. De finalisten zijn talenten die zich durven te onderscheiden en met een nieuwe blik naar de sector kijken.

Genomineerden

Benieuwd wie de drie genomineerden voor de JongTLN Award 2019 zijn? De volgende drie finalisten zijn door de jury voorgedragen:

Peter Schoenmaker – Albert van de Scheur, de hijs- en transportspecialist B.V.
Marieke Snoek – Cycloon Post
Daan Meboer – UTURN

De drie genomineerden presenteren zich tijdens het JongTLN event aan het publiek. De uitreiking van de JongTLN Award gebeurt tijdens het congresgedeelte van TLN Live op 9 november. Het zijn drie mooie finalisten.

Ze stellen zichzelf voor!

 

Peter Schoenmaker – Albert van de Scheur, de hijs- en transportspecialist B.V.

Met een succesvolle overname van een prachtig familiebedrijf binnen de familie. Een inspiratie voor al die familiebedrijven in onze sector de uitdaging van overname kennen. Van een suffe kantoorbaan naar de drijvende kracht achter van de Scheur.

Marieke Snoek – Cycloon Post

Heeft gebouwd aan een groen en sociaal bedrijf in de stadslogistieke sector in samenwerking met collega’s uit de sector. Van fietszadel naar directeurszetel.

Daan Meboer – UTURN

Heeft het voor elkaar gekregen dat verladers en vervoerders elkaar via een slimme marktplaats daadwerkelijk kunnen vinden. Digitalisering 2.0, maar dan echt werkend.

 

Foto: TLN Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *