Onze kersttip voor 2017: Het Pakhuis

Ben je nog op zoek naar een goed kerstkado? Overweeg het boek van Bart Lammers: ‘Het Pakhuis‘. Een managementboek dat je meeneemt in de wondere, en soms verbazende, wereld van logistiek en het weerbarstige samenspel binnen de directiekamers.

Bart Lammers geeft Lodewijk, die een steengoede manager logistiek wil worden, het podium. Lodewijk krijgt de kans zich te bewijzen als Brodamco BV in de problemen komt. Samen met transportbaas Jaap en Lotte van inkoop gaat hij de strijd aan. Een man op een bankje tussen de weilanden daagt hem daarbij uit in zijn rol als manager. De druk neemt echter steeds meer toe. Gaat het Lodewijk lukken…

Het boek biedt goed inzicht in het rijke vakgebied logistiek en biedt inzichten voor wie niet alleen beter in zijn werk wil worden, maar de dingen ook in perspectief wil blijven zien.

Machiel van der Kuijl, algemeen directeur van evofenedex: “Wat een geweldig idee om logistiek te beschrijven via een roman. Dit sluit goed aan bij de uitdaging voor ‘de logistiek’ om de menselijke factor meer te benutten voor innovatie.”

Heres Stad, hoofdredacteur Logistiek.nl: “Bart Lammers is er in geslaagd om een boek te schrijven, dat de logistieke wereld bijna tastbaar maakt. Zeer herkenbaar voor professionals, verhelderend voor wie dat niet is.”

Kortom, een boek vol goede voornemens voor professionals in de logistiek.

Voor meer informatie over het boek, klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *