NK Speed Docking 2014: schrijf nu in!

Het het Speed Docking initiatief willen fabrikanten gezamenlijk de dialoog en samenwerking met handelsrelaties aangaan om de logistieke keten te verduurzamen en te versnellen. Mogelijkheden voor wederzijdse productiviteitsverbetering en juiste productbeschikbaarheid voor de consument gaan hierbij hand in hand met drukvermindering op het milieu en de maatschappij. Zo bouwen bedrijven en maatschappelijke organisaties samen aan de waardeketen van de toekomst.

 

NK SPEED DOCKING 2014 VAN 17 MAART TOT EN MET 25 MEI

Een belangrijk onderdeel van het Speed Docking initiatief is natuurlijk het jaarlijks terugkerend kampioenschap. Welk handelsdistributiecentrum heeft de snelste en meest efficiƫnte goederenontvangst en realiseert daarmee de laagste verblijftijden voor vrachwagens? Na drie succesvolle edities van het NK Speed Docking vindt van 17 maart tot en met 25 mei alweer de vierde editie van dit unieke kampioenschap plaats.

Inmiddels hebben zich onder meer Albert Heijn, Nestle, Nabuurs, Plus Retail, Bavaria, Danone, Friesland Campina en andere bedrijven uit de food-sector zich ingeschreven.

Inschrijven kan nog tot 24 januari a.s.

Klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *