Albert Heijn introduceert de bezorgbundel

Met de nieuwe AH Bezorgbundel geniet je van onbeperkte gratis bezorging. De consument kan nu bestellen op zijn of haar favoriete momenten, ook meerdere keren per week als ‘ie dat wilt, zonder na te denken over bezorgkosten.

AH Bezorgbundel is een abonnement waarmee de consumenten tegen eenmalige betaling van een vaste prijs voor 3, 6 of 12 maanden onbeperkt zonder servicekosten thuis de boodschappen kunt laten bezorgen of zelf kunt ophalen bij een Pick up Point.

Keuze

Er is keuze uit de AH Bezorgbundel Onbeperkt of de AH Bezorgbundel Daldagen. De AH Bezorgbundel Onbeperkt geeft het recht om onbeperkt zonder servicekosten thuis de boodschappen te laten bezorgen of op te halen bij een AH Pick up Point vanaf maandag 12:00 uur tot en met zaterdag. De AH Bezorgbundel Daldagen is iets voordeliger en geeft alleen de mogelijkheid om op dinsdag, woensdag en donderdag zonder servicekosten de boodschappen thuis te laten bezorgen of op te halen bij een AH Pick up Point.
De AH Bezorgbundel is beschikbaar in het gehele bezorggebied. De consument kan de AH Bezorgbundel alleen aanschaffen als particuliere klant en niet als zakelijke klant.

 

1 thought on “Albert Heijn introduceert de bezorgbundel”

El 2 maanden ago

Als ik meerdere keten per week met mijn bezorgbundel boodschappen wil bestellen, hoe vind ik dan de beschikbare data?
Ik heb nu een vaste dag en tijdstip en wil dat ook zo houden. Hoe kan ik dan toch ook nog een extra bestelling doen op een andere dag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *