iSHARE: het nieuwe afsprakenstelsel voor logistieke samenwerking

Tijdens het Jaarcongres ‘De Winst van Duurzaamheid’ van de Topsector Logistiek maakte iSHARE bekend welke partijen als eerste iSHARE in gebruik nemen. Deze launching customers gelden als inspiratie en voorbeeld voor anderen. 

Vanaf nu is het voor organisaties die actief zijn in de logistiek, mogelijk om iSHARE in gebruik te nemen. iSHARE is het afsprakenstelsel waarmee iedereen met iedereen op een simpele en gecontroleerde manier logistieke data kan delen – ook met partijen verderop, stroomop- of stroomafwaarts in de keten.

De eerste logistieke partijen die iSHARE als launching customers in gebruik nemen zijn: 4Shipping, Hutchison Ports ECT Rotterdam, Kloosterboer, Nature’s Pride, NxtPort, Portbase, Rijkswaterstaat, Sany Group, Secure Logistics, Total Produce, Yellowstar Solutions, en Globis Software met haar GlobChain partners. De launching customers gaan als eerste werken volgens de juridische, operationele, functionele en technische afspraken uit het afsprakenstelsel en doen de benodigde technische aanpassingen aan hun software.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *