AH: is die zelfscankassa nu echt wel zo slim?

Vanochtend was het weer raak bij de Albert Heijn. De meeste zelfscankassa’s waren dicht. Volgens de dame die toezicht hield, omdat ze dan minder personeel voor de controles nodig hebben. Snap ik wel…

Wat ik niet snap is dat ik na eindelijk alles te hebben gescand en in mijn tas te hebben gestopt ik niet kon afrekenen. Er moest eerst een controleur komen. Die deed een volledige controle, tas uitpakken, medewerker moest alles nog een keer scannen en daarna mocht ik mijn tas weer aanpakken. Dat gebeurt me steeds vaker. Volgens de winkelmedewerker omdat klanten steeds meer jatten.

De twee andere klanten bij de zelfscankassa’s liepen ook vast. Bij de ene klopte de bonusprijs in de kassa niet met de poster in de winkel. De andere klant had een product dat over de datum was. Volgens mij is dat een taak voor de vakkenvuller.

Toen ik de medewerker daarover wat zei was de boodschap: “dat moet u maar bij de kassa aansluiten, dan gaat het zeker sneller.” Overigens is er nog maar een kassa open in mijn Albert Heijn.

Is de zelfscankassa nu echt wel zo handig? Het is niet goed voor mijn bloeddruk. Ik heb het opgegeven. Zorg nu eerst maar eens dat het werkt. Gelukkig is er om de hoek een Jumbo waar ze de vertrouwde klant nog wel als klant behandelen.

Walther Ploos van Amstel.

2 thoughts on “AH: is die zelfscankassa nu echt wel zo slim?”

Peter van Lierop 5 maanden ago

Nooit zal ik gebruik maken van een zelfscan. Meewerken aan het ontslag van kassamedewerksters doe ik dus NOOIT! Dan maar 400 meter verder naar de Plus!

Anneke H.i.ambacht 4 maanden ago

Mijn idee, ik vind het vreselijk dat zelfscannen, je komt 2 handen tekort met de kar, het scanapparaat, je tas en boodschappen briefje, dat is al 4! Laatst bij Dirk vd Broek om 18.00 u gevraagd of ik kon afrekenen bij de kassa als ik klaar was met t rondje? nee, werd botweg gezegd, er is niemand, ga maar naar Albert Heijn!!!! Kom niet meer bij Dirk in de Volgerlanden dus!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *